Κόκκινα και τραγανά τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και χαρακτηρίζονται ως πρώιμα.
Καρπός με μέτρια αντοχή στο μαλάκωμα και σχετικά ευαίσθητα στο σχίσιμο. Έχουν μεγάλο μέγεθος καρπού και έχουν χαρακτηρισθεί ως ο βασιλιάς των πρώιμων κερασιών αφού και αυτά κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα Μαΐου και διαρκούν ως τις αρχές περίπου Ιουνίου.
Κόκκινη και τραγανή ποικιλία. Η συγκεκριμένη ποικιλία ωριμάζει περίπου 11 ημέρες μετά τα Burlat. Διακρίνονται για τη νοστιμιά τους αφού είναι πολύ γλυκά και ιδιαίτερα ανθεκτικά στη μονίλια.
Κόκκινη και τραγανή ποικιλία μέσης εποχής ωρίμανση με μέτριο μέγεθος καρπού. Ανθίζουν περίπου 5-10 ημέρες μετά την ποικιλία Burlat με παραγωγή υψηλή και σταθερή.
Καρπός ημιτραγανός και χυμώδης με σχήμα καρδιόσημο, καλής αντοχής στο σχίσιμο. Χαρακτηρίζονται για το σκούρο κόκκινο χρώμα τους και το βάρος του κάθε κερασιού είναι 6-8 γρ. Αποτελούν μεσω-πρώιμη ποικιλία καθώς ανθίζουν 4-5 ημέρες μετά τα Burlat.
Κόκκινη τραγανή ποικιλία, μεσο-πρώιμης εποχής ωρίμανσης με πολύ μεγάλο μέγεθος καρπού. Αποτελεί διασταύρωση των ποικιλιών Large Red και Ruby. Καρποφορεί τον Μάιο σε «μπουκέτα» τα οποία εκφύονται σε όλο το μήκος των βλαστών.
Ωριμάζουν περίπου 20 μέρες μετά τα Burlat και χαρακτηρίζονται για το ανοιχτό κόκκινο χρώμα τους και την τραγανή τους σάρκα. Οι κερασιές αυτές είναι πλαγιόκλαδες με ανοιχτά κλαδιά μεγάλης ευρωστίας.
Ποικιλία μέσης εποχής ωρίμανσης με καρπό κόκκινο και τραγανό. Η εποχή ωρίμανσης είναι περίπου στις 20 Μαΐου. Τα συγκεκριμένα κεράσια μεγάλου μεγέθους διακρίνονται για τις ποικιλοχρώσεις και τους αποχρωματισμούς τους.
Καρπός μεσοπρόθεσμης άνθισης, τραγανός, με μεγάλη ζωτικότητα. Ωριμάζουν περίπου στις 25 Μαΐου και διακρίνονται για το έντονο σκούρο κόκκινο χρώμα τους και κυρίως για την γεύση τους.
Ποικιλία όψιμης άνθισης σε χρώμα μαονιού μέτριου έως μεγάλου μεγέθους. Ωριμάζουν από τα τέλη Μαΐου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Έχει διαδοχική ωρίμανση με την ποικιλία Kordia (με διαφορά λίγων ημερών) και παρουσιάζουν καλή ανθεκτικότητα στο σχίσιμο.