Πολύ εύγευστος και αρωματικός καρπός. Ελαφρά κίτρινο κατά την ωρίμανση με έντονη γλυκιά γεύση. Αποτελεί ποικιλία που ωριμάζει την θερινή περίοδο και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο έως και το τέλος Αυγούστου.
Ωριμάζει περίπου στα τέλη Ιουνίου, έχει γεύση έντονη, αρωματική και βουτηράτη. Τα κόσια είναι έντονα κίτρινα και είναι ευαίσθητα στην παγωνιά.Ανήκουν στην κατηγορία των υπέρ-πρώιμων αχλαδιών.
test
Πρόκειται για ποικιλία η οποία ωριμάζει περίπου το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και είναι αχλάδια με κίτρινη σάρκα και ελαφρώς κοκκινωπή. Είναι από τα αχλάδια τα οποία είναι αρκετά χυμώδη και γευστικά.
Καρπός αρκετά ζωηρός και παραγωγικός. Η συγκομιδή τους ξεκινά στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και είναι αρκετά ανθεκτικά αναφορικά στην παραγωγικότητα τους. Εκλεκτά αχλάδια,χυμώδη με έντονη πλούσια γεύση πράσινου χρώματος με λευκή βουτυράτη σάρκα.